آموزش عبور از صفحه اکتیویشن لاک آیفون (Activation Lock)
اگر به تازگی یک آیفون خریداری کردهاید و پس از روشن کردن آن با صفحه اکتیویشن لاک (Activation Lock) مواجه میشوید، به احتمال زیاد فروشنده آیفون محتوای دستگاه را کاملا حرف نکرده یا پس از حذف محتوا، ارتباط اکانت خود با دستگاه را غیرفعال نکرده است.
مقدمهای در مورد اکتیویشن لاک آیفون (Activation Lock)
در ابتدا لازم میدانیم که شما عزیزان را با قابلیت اکتیویشن لاک آیفون (Activation Lock) آشنا کنیم. قابلیت اکتیویشن لاک آیفون (Activation Lock) در واقع زیرشاخه قابلیت Find My iPhone است که برای اولین بار در نسخه ۷ سیستم عامل آی او اس در سال ۲۰۱۳ ارائه شد. با استفاده از قابلیت اکتیویشن لاک آیفون (Activation Lock) میتوانید امنیت دستگاه خود را افزایش دهید. یکی از اصلیترین کاربردترین قابلیت اکتیویشن لاک آیفون (Activation Lock) مربوط به این میشود که هیچ شخص دیگری نمیتواند بدون داشتن اپل آیدی (Apple ID) شما، اطلاعات دستگاه را حذف کند.
اما در برخی از شرایط دیده شده که افراد پس از خرید گوشی دست دوم یا صفحه اکتیویشن لاک آیفون (Activation Lock) مواجه شدهاند. در این شرایط دو احتمال وجود دارد. احتمال اول که کمی بعید است این خواهد بود که فرد فروشنده آیفون قبل از اینکه دستگاه را در اختیار شما قرار دهد اطلاعات آن را حذف نکرده باشد. احتمال دوم مربوط به وضعیتی است که فروشنده اطلاعات آیفون را حذف کرده اما هنوز دستگاه فروخته شده وی و سرویس اکتیویشن لاک آیفون (Activation Lock) به نوعی در دستگاه فعال هستند.
در این پست قصد داریم که به آموزش نحوه عبور از صفحه اکتیویشن لاک آیفون (Activation Lock) بپردازیم. به بیان دیگر در این مقاله از دید یک خریدار که با اکتیویشن لاک آیفون (Activation Lock) مواجه شده، راه حلهای موجود را به شما آموزش میدهیم.
آموزش استفاده از قابلیت find my iphone در مواقع ضروری
اگر اطلاعات آیفون به طور کامل حذف شده باشد و با صفحه اکتیویشن لاک آیفون (Activation Lock) مواجه شوید!
همانطور که پیش از این هم اشاره داشتیم، ممکن است پس از خرید یک آیفون به دو صورت مختلف با مشکل اکتیویشن لاک آیفون (Activation Lock) مواجه شوید. در حالت اول فروشنده نسبت به حذف اطلاعات خود از آیفون اقدام کرده اما هنوز اکانت اپل آیدی او با دستگاهتان در ارتباط است. در این شرایط احتمالا پس از روشن کردن آیفون با صفحه اکتیویشن لاک آیفون (Activation Lock) مواجه میشوید.
به منظور رفع این مشکل باید حتما با فروشنده ارتباط برقرار کنید و از وی بخواهید که ارتباط آیفون فروخته شده را با اکانت خود قطع نماید. بدین منظور وی باید مراحل زیر را طی کند:
- ابتدا باید به سایت https://www.icloud.com مراجعه کند و با استفاده از اپل آیدی خود وارد اکانت مربوط به آن شود.
- در قدم دوم باید به بخش Find My iPhone مراجعه کند.
- گزینه All Devices را انتخاب میکند تا لیست دستگاههای در ارتباط با اکانت وی نمایش داده شود.
- در این لیست، آیفون فروخته شده که هم اکنون در دست شما قرار دارد را انتخاب کرده و بر روی گزینه Remove from Account کلیک میکند.
با انجام مراحل فوق مشکل اکتیویشن لاک آیفون (Activation Lock) برطرف میشود و دیگر آیفون مورد نظر با اکانت فروشنده در ارتباط نخواهد بود. حال شما میتوانید آیفونتان را ریستارت کرده و شروع به راهاندازی آن کنید.
اگر اطلاعات آیفون حذف شده نباشد!
اگر بنا به هر دلیلی آیفونی خریداری کردید که اطلاعات کاربر پیشین آن از دستگاه حذف نشده است، ابتدا به سیستم عامل دستگاه دقت کنید. اگر سیستم عامل دستگاه آی او اس ۹ یا نسخههای قبلی آن است، توصیه میکنیم که با فروشنده ملاقات کنید و با طی کردن مراحل زیر نسبت به حذف اطلاعات دستگاه اقدام کنید:
- وارد بخش تنظیمات یا همان Settings آیفون شوید.
- گزینه General را انتخاب کنید.
- گزینه Reset را انتخاب کنید.
- گزینه Erase All Content and Settings را لمس کنید.
- حال باید مشخصات اپل آیدی و رمز عبور آن را وارد کنید. در این مرحله از صاحب دستگاه بخواهید که مشخصات اپل آیدی فعال در آیفون را وارد کند.
با انجام مراحل فوق در آیفونهای مجهز به سیستم عامل آی او اس ۹ و پایینتر مشکل موجود حل شده و قابلیت اکتیویشن لاک آیفون (Activation Lock) هم غیر فعال میشود. اما اگر دستگاه از سیستم عامل آی او اس ۱۰ بهره میبرد، حتما پیش از هر عملی از فروشنده آیفون بخواهید که قبل از حذف اطلاعات دستگاه از آیکلود (iCloud) خارج شده یا به اصطلاحا Sing Out کند.
اگر بنا به هر دلیلی در شرایطی هستید که به فروشنده آیفون مورد نظر نمیتواند به طور حضوری با شما ملاقات کرده و رمز عبور اپل آیدی خود را برای حذف اطلاعات دستگاه وارد کند، توصیه میکنیم که با وی تماس تلفنی برقرار کرده و از او بخواهید که مراحل زیر را طی کند:
- با استفاده از یک دستگاه آی او اسی دیگر برنامه Find My iPhone را اجرا کند.
- با استفاده از اپل آیدی خود وارد سیستم شود.
- در لیست دستگاههای موجود، آیفونی که خریداری کردهاید را انتخاب کند.
- گزینه Actions و سپس Erase iPhone را انتخاب کند و بار دیگر با انتخاب گزینه Erase iPhone این عملیات را تایید نماید.
- اپل آیدی خود را وارد کرده و گزینه Erase را لمس کند.
- نهایتا با استفاده از گزینه Remove from Account آیفون شما را از لیست دستگاههای در ارتباط با اکانت خود خارج سازد.
- حال باید با استفاده از یک دستگاه هوشمند دیگر به سایت http://icloud.com/#find مراجعه کند و مشخصات اپل آیدی خود را وارد نماید.
- سپس باید به بخش با عنوان All Devices مراجعه کند.
- در لیست دستگاههای ارائه شده باید آیفون شما را انتخاب کرده و بر روی گزینه Erase iPhone کلیک کند.
- پس از حذف اطلاعات دستگاه باید با انتخاب گزینه Remove from Account آیفون شما را از لیست دستگاههای در ارتباط با اکانت خود خارج سازد.
پس از انجام مراحل فوق، آیفون شما دیگر ارتباطی با اپل آیدی و اکانت فروشنده قبلی نخواهد داشت. با ریستارت کردن آیفونتان در این شرایط با مراحل راهاندازی اولیه دستگاه مواجه خواهید شد.